برای مشاهده قوانين به اين صفحه مراجعه کنيد.

جديدترين مطالب
Mortal Kombat StarCraft II Transformers: War for Cybertron Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier Halo: Reach و برنامه‌های Bungie برای آينده

تبليغات در گيمرزلند

بخش بازی‌های آينده

مشخصات تاپيك "رقابت هوش مصنوعی بین F1 2010 و بازی‌های GT ،Forza"
موضوع تاپیک
رقابت هوش مصنوعی بین F1 2010 و بازی‌های GT ،Forza
تعداد پاسخ به تاپیک
1
آغاز کننده تاپیک
Dark Lucifer
تعداد بازدید تاپیک
226
تنظیمات

پرش به انجمن:

ارسال پاسخ  ارسال موضوع 

رقابت هوش مصنوعی بین F1 2010 و بازی‌های GT ،Forza
۸۹-۵-۵ ۰۲:۱۷ عصر
ارسال: #1
Dark Lucifer
کاربر خبیث سایت *!*
تيم تحريريه

گروه: تيم تحريريه
موقعیت: آنلاین
محبوبيت: 22
مجموع امتیازات: 219+

[تصویر: f1-2010-provv_ps3_3d.jpg]

مطابق گفته های Stephen Hood طراح بازی F1 2010 , قسمت تک نفره ی بازی GT و Forza بسیار مسخره و بی مزه هستند و ایشون این جواب رو به پرسشی که در Twitter مطرح شد جواب دادند:
"من خودم Forza رو به GT ترجیح میدم ولی به نظر من هر دوی این بازی ها این روزها دیگه جالب نیستند"
آیا میتوان گفت که ایشون با این حرف خود هدفی را دنبال میکردند؟ بازی Forza 2 , 3 از نظر هوش مصنوعی بسیار فوق العاده عمل کرد ولی در آخر هم نوسانات کوچکی هم داشت.بازی GT 4 , 5 Prologue هم از نظر هوش مصنوعی فوق العاده بود و به سختی میتوانستیم اشتباهی را در آن ببینیم. اگر بخواهیم صادق باشیم ما واقعاً چنین هوش مصنوعی هایی را در هیچ بازی ریسینگ نخواهیم دید.
آیا با آمدن بازی F1 2010 در ماه سپتامبر آقای Hood واقعاً خواهد توانست که یک هوش مصنوعی واقعی را به ما نشان دهد؟

[تصویر: gr-future-soldier_apr12_01_jpg_626.jpg]

I Am The Future Soldier
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
امتياز اين ارسال: 14+
شما نمی‌توانيد به اين ارسال امتياز دهيد.

RE: رقابت هوش مصنوعی بین F1 2010 و بازی‌های GT ،Forza
۸۹-۵-۵ ۰۳:۵۷ عصر
ارسال: #2
T@ntaL 73
تانتال
تيم تحريريه

گروه: تيم تحريريه
موقعیت: آفلاین
محبوبيت: 9
مجموع امتیازات: 54+

براي من حداقل جالب توجه بود چون با موتور تقويت شده‌ي EGO engine،‌ بيشتر كسايي كه بازي رو تجريه كردن از جلوه‌هاي بصري باورنكردني، سرعت فريم خوب (البته روي 30)‌، جلوه‌هاي آب و هوايي كه بسيار باور نكردني هست صحبت كردن (كه البته تو بسياري از اين مسائل هم از دو بازي Forza و GT عقب هست. اينكه از هوش مصنوعي‌اي كه تو Forza و GT ديديم بهتر عمل كنه،‌بعيد نيست ولي يه مقدار سخت هست. هر چند من دوست دارم تا به روزاي اوج گذشته با نينتندو و ... برگرده و خاطره ها زنده شه ...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
امتياز اين ارسال: 2+
شما نمی‌توانيد به اين ارسال امتياز دهيد.

ارسال پاسخ  ارسال موضوع